Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

A apărut revista Alfa Omega TV Magazin 9.6 - Crestinul si statul (noi-dec 2019)

Alfa Omega TV Magazin - Un numar special despre raportarea crestinilor la stat. Descoperă modul în care Biserica s-a raportat la stat în istorie, și influența ei în a produce schimbări și a răspândi valori inspirate din Biblie în societățile vremii, fie ele democrații, tiranii sau imperii. Citește despre diverse ipostaze în care se află Biserica din lumea de azi în raport cu statul, încercând să înțeleagă ce trebuie să dea Domnului, și ce să dea Cezarului.

Citeste mai departe

A apărut revista Alfa Omega TV Magazin 10.2 - Biserica, încotro? (mar-apr 2020)

Revista Alfa Omega TV Magazin 10.2 - Biserica, încotro? (mar-apr 2020) - Un număr special despre viitorul Bisericii din Romania. Descoperă perspective diverse asupra provocărilor cu care se confruntă Biserica în ziua de azi, în căutarea spiritualității autentice și a relevanței în societate. Citește despre exemple variate din mai multe regiuni ale țării. Descoperă întrebări la care creștinii caută să dea răspunsuri. Programul Alfa Omega TV pentru martie-aprilie 2020.

Citeste mai departe

A apărut revista Alfa Omega TV Magazin 10.4 - Biserica dupa COVID-19 (iul-aug 2020)

Revista Alfa Omega TV Magazin 10.4 - Biserica după COVID-19 (iul-aug 2020). Un număr special despre Biserica în contextul coronavirusului. Explorează perspective diverse asupra modului în care pandemia actuală afectează Biserica din România, aducând obstacole și oportunități și încurajând adaptarea și schimbarea. Descoperă și provocări de azi și de mâine pentru credincioși, dincolo de această pandemie. Programul Alfa Omega TV pentru iulie și august.

Citeste mai departe

Canalul Alfa Omega TV: misiune prin media

Din 2006, de la lansarea canalului Alfa Omega TV și până azi, vedem cum Dumnezeu îl folosește pentru echipare, slujire, evanghelizare, iar oameni din diverse categorii sociale sunt atinși de dragostea Lui. În această seară vă prezentăm familia Prodan, o familie de muzicieni din București care au ajuns să îl cunoască pe Dumnezeu și datorită emisiunilor difuzate pe canalul Alfa Omega TV. În vizitele noastre pe la diverse evenimente din țară am întâlnit și filmat diverse persoane care ne-au încurajat prin cuvintele lor și care ne-au făcut mai conștienți de mandatul pe care îl avem, acela de a transmite Cuvântul lui Dumnezeu într-un mod cât mai accesibil și relevant.

Citeste mai departe

Scrisoare din închisoare Alfa Omega în obiectiv, 15 octombrie 2020

Canalul Alfa TV e o lumină în media românească. Telespectatorii ne spun că programele difuzate le aduc încurajare și cultivă un mod de viață moral și creștin. Mulți L-au găsit pe Dumnezeu prin televiziune. De-a lungul timpului, și noi am fost încurajați de oameni, și chiar recent am primit o scrisoare din închisoare care ne-a dat noi puteri să continuăm să lucrăm pentru voi și pentru Domnul. Află mai multe urmărind toată emisiunea.

Citeste mai departe

Aplicația mobilă Alfa Omega TV

Descărcați aplicația din Apple AppStore (iPhone/iPad) sau Google Play (telefon/tabletă Android) și veți avea acces la canalul AOTV live 24/7, la programul TV și recomandări de emisiuni, veți putea urmări mii de clipuri video variate, știri, articole inspiraționale, devoționale, rugăciune și multe altele, disponibile acum în palma dvs!

Citeste mai departe

Ai nevoie de rugăciune? Suntem alaturi de tine!

Ai nevoie de sprijin în rugăciune? Suntem aici pentru tine! Trimite-ne motivul tău de rugăciune, ne vom ruga pentru și împreună cu tine, atât în privat, cât și în cadrul emisiunilor în direct Calea Adevărul și Viața, care vor reîncepe săptămânal din 15 octombrie! Ne poți contacta azi sau oricând, îți vom prelua cererea de rugăciune și te recontactăm.

Citeste mai departe

Proiectele Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Prin programele variate, canalul Alfa Omega TV prezintă Evanghelia într-un mod accesibil pentru necreștini, ajută credincioșii să se maturizeze spiritual și promovează valorile creștine în societate, fiind un mod de a face misiune prin media. Prin programele difuzate, numeroși români au fost mântuiți, eliberați, echipati, transformați și au învățat cum să trăiască după principiile lui Dumnezeu.
Emisiunile Alfa Omega TV

Emisiunile Alfa Omega TV

Pentru că românii petrec mult timp privind la televizor, credem că e vital să existe cât mai multe programe creștine, pentru evanghelizare, creștere spirituală și divertisment curat. Adesea, mesajul creștin poate fi mai bine transmis printr-un desen animat sau film, similar cu modul în care Isus a folosit pildele. De aceea, producem sau traducem sute de programe creștine anual, urmărite de zeci de mii de români.
Programe creștine pe stații TV comerciale

Programe creștine pe stații TV comerciale

Cu mult înainte de a apărea canalul Alfa Omega TV, din 1994 și până azi, distribuim lunar programe creștine la alte staţii comerciale seculare (nereligioase) de televiziune din România și Moldova. Azi, Alfa Omega TV trimite programe la peste 30 de televiziuni partenere. Este un proiect media inedit de evanghelizare și răspândire a valorilor creștine la nivelul Europei.
Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Credem că e important să existe materiale care abordează probleme practice, pentru a aplica valorile biblice la fiecare domeniu al vieții. Din 2011, tipărim și expediem gratuit revista Alfa Omega TV Magazin, cu programul TV și articole de viață creștină, pe teme variate. Distribuim gratuit și mii de resurse tipărite, cu o abordare practică. Publicăm și multe materiale online, pentru creșterea spirituală a creștinilor români.
Media Digitala

Media Digitala

Ducem Evanghelia și o perspectivă creștină asupra problemelor contemporane, prin publicarea a mii de resurse online pe platforme digitale variate. Două treimi din persoanele care accesează online materialele noastre multimedia au sub 45 de ani. De aceea, misiunea prin media digitală complementează eforturile depuse prin televiziune.
Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din 2016, ne concentrăm pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în lumea Bibliei îi expun pe copiii de azi pentru prima dată la povestirile fascinante ale Scripturii. Prin desene difuzate pe TV, prin site-ul interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, investim în dezvoltarea generației de mâine!
Evanghelizare

Evanghelizare

Răspândim Evanghelia 24/7 prin diverse canale media și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Difuzăm pe Alfa Omega TV și pe 40 de televiziuni comerciale partenere programe de evanghelizare și pre-evanghelizare, derulăm campanii multimedia de știință-creaționism pentru atei. Anual, 300.000 de utilizatori unici vizitează site-ul nostru si peste 10.000 parcurg prezentarea Evangheliei. Prin media, mulți Îl descoperă pe Dumnezeu și mântuirea Lui.
Slujire și rugăciune pentru probleme

Slujire și rugăciune pentru probleme

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală în rugăciune și implicarea directă în viața credincioșilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune. Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile.
Creștere spirituală și ucenicizare

Creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români. Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri și articole, pe TV, pe DVD, în cărți, în revista AOTV Magazin, pe site și media socială. Abordăm teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină. Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.
Creștinul și societatea

Creștinul și societatea

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizăm materiale relevante care să inspire creștinii pentru a fi sare și lumină la locul în care se află, să aplice principiile creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, încurajam atât creștinul obișnuit, cât și liderii din diverse sfere ale societății.
Înțelegerea vremurilor

Înțelegerea vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină.
Reflectarea lucrării Domnului din România

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.