Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
No image set
Respingerea – Acceptarea plină de dragoste a lui Dumnezeu
Pretul de vanzare cu reducere
21,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Intro: Această carte este scrisă cu scopul de a te ajuta să înțelegi corect dragostea și acceptarea lui Dumnezeu și să identifici ce anume ți-a slăbit abilitatea de a trăi cu deplină încredere în extraordinarul adevăr: anume că ești de mare preț pentru Dumnezeu și că El te acceptă necondiționat.

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

Intro: Această carte este scrisă cu scopul de a te ajuta să înțelegi corect dragostea și acceptarea lui Dumnezeu și să identifici ce anume ți-a slăbit abilitatea de a trăi cu deplină încredere în extraordinarul adevăr: anume că ești de mare preț pentru Dumnezeu și că El te acceptă necondiționat.

Împreună vom analiza consecințele respingerii din viața noastră din chiar primul moment al existenței noastre fizice pe acest pământ. Vom reflecta, cu ajutorul Duhului Sfânt, la modul în care putem învăța să identificăm și să renunțăm la acele convingeri greșite care s-au solidificat în inima noastră și pe care ne-am construit viața. Vom reflecta și asupra faptului că disperarea noastră după acceptare ne împinge adesea la un stil de viață păcătos: păcat ce ne alterează capacitatea de a auzi clar vocea Tatălui și de a accepta remediul Lui atât de necesar peste rana noastră.

Ce mângâiere este să avem un Mântuitor, pe Răscumpărătorul nostru, care ne curăță de păcat și care, dacă Îi îngăduim, imprimă adevărul Său în inimile noastre: uimitorul adevăr că suntem acceptați necondiționat și, prin Isus, incluși pentru veșnicie în familia lui Dumnezeu. Îi aparținem lui Dumnezeu și putem împărtăși moștenirea tuturor binecuvântărilor Sale.
Înțelegând și însușindu-ne aceste adevăruri, ele ne vor revoluționa viața. Vom dobândi o nouă libertate odată ce lumina acceptării glorioase a lui Dumnezeu risipește respingerea care a aruncat asupra noastră o umbră întunecată, rece. Toate relațiile noastre vor avea doar de câștigat dintr-o astfel de schimbare radicală, și indiferent de săgețile arzătoare care vor veni în direcția noastră pe viitor, nimic nu va putea să ne fure pacea interioară întemeiată pe certitudinea că suntem, fără îndoială, copiii prețuiți și preaiubiți ai lui Dumnezeu.

Descriere: Nu suntem străini de problema respingerii; experiențele personale în acest sens și-au lăsat o amprentă puternică asupra multora dintre noi. Trăim într-o lume care pretinde foarte mult din partea noastră: ne cere să fim „suficient de buni” pentru a fi apreciați sau să fim vrednici de a fi „băgați în seamă”. Mulți dintre cei care dau greș în încercarea lor de a atinge ceea ce pare să fie standardul impus pentru acceptare se consideră complet inacceptabili; poate chiar „rebuturi”. Iar alții se luptă pentru un minim de acceptare, încercând cu disperare să-i mulțumească pe cei din jurul lor.
Aceste respingeri din trecut au semănat în noi convingeri despre cine merită să fie acceptat și iubit, convingeri care ne împing să-i judecăm pe alții care, la rândul lor, ne judecă pe noi și adesea ne întăresc convingerile despre propria noastră neacceptare. Cel mai dăunător efect al acestor experiențe este probabil acela că experiențele trăite ne pot face să presupunem că Dumnezeu ne evaluează în același mod – ceea ce e complet greșit!
Adevărul este că marea dragoste a lui Dumnezeu pentru noi nu este nicidecum condiționată de ceea ce facem: El este veșnic neschimbat și constant în dragostea pe care o are pentru noi. Totuși, realitatea dură este că, în ciuda celor mai bune eforturi ale noastre de a crede acest adevăr, se pot naște îndoieli, în special în momentele de nesomn din timpul nopții, atunci când simțământul propriei nevrednicii ne năpădește și sentimentele de respingere ne copleșesc. Cum se face că, deși s-ar putea să înțelegem rațional Cuvântul scris, tânjirea noastră după certitudinea dragostei și acceptării lui Dumnezeu din adâncul ființei noastre nu este satisfăcută?

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.