Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Biroul de presă al guvernului israelian, pregătiri pentru summitul creștin anual | Alfa Omega TV

Pentru al patrulea an la rând, biroul de presă al guvernului israelian va prezența summitul creștin anual sâmbătă, 18 octombrie. Precum majoritatea evenimentelor din 2020, și acest summit va avea loc online. Premierul Beniamin Netanyahu va lua cuvântul, la fel și ambasadorul SUA în Israel, David Friedman. Noi vom organiza o emisiune cu Joel Rosenberg și alți invitați pe tema planurilor recente de pace și impactul virusului COVID-19 aici, în Israel. Pentru a o vedea, Știrile CBN și Jerusalem Dateline vor fi transmise live pe paginile noastre de YouTube și Facebook.

Citeste mai departe

3 săptămâni de luptă între Armenia și Azerbaidjan | Știre Alfa Omega TV

Au trecut trei săptămâni de lupte între Armenia și Azerbaidjan, din cauza regiunii disputate Nagorno-Karabah și nu se întrevede încheierea acestora. Ambele părți se învinuiesc pentru izbucnirea ostilităților actuale. Deși s-a stabilit un armistițiu, sute de oameni au fost uciși și mult mai mulți au fost strămutați, iar grupurile umanitare internaționale avertizau că situația este o criză umanitară majoră.

Citeste mai departe

Arabia Saudită: următoarea țară care va face pace cu Israelul? | Știre Alfa Omega TV

Cred că în acest moment ne îndreptăm spre dezvoltări dramatice în sensul normalizării relațiilor și a unui tratat de pace între Arabia Saudită și statul Israel. O altă națiune arabă ar putea curând normaliza relațiile cu Israelul, după tratatul istoric dintre EAU, Bahrain și statul evreiesc. Mulți întrevăd Arabia Saudită ca fiind următoarea surpriză.

Citeste mai departe

Viceprimarul Ierusalimului conduce o întâlnire de femei istorică în Dubai | Știre Alfa Omega TV

Viceprimarul Ierusalimului, Fleur Hassan-Nahoum, s-a reîntors recent dintr-o delegație care acum un an ar fi fost de neînchipuit. Corespondentul CBN în Orientul Mijlociu, Julie Stahl, a discutat cu Hassan-Nahoum pe când era în Dubai în cadrul primei întâlniri a Forumului femeilor din Golf și Israel, întâlnire posibilă după semnarea Acordurilor Avraam dintre Israel și EAU.

Citeste mai departe

Trailer Jerusalem Dateline | 24 octombrie 2020

În această săptămână, la Jerusalem Dateline... În ciuda obținerii unui armistițiu, luptele continuă între Armenia și Azerbaidjan. Președintele Armeniei spunea pentru CBN că în spatele conflictului este Turcia. Turcia a adus militanții islamici în regiune și a schimbat configurația întregului conflict. Apoi, unii sunt de părere că Arabia Saudită ar fi următoarea națiune din Orientul Mijlociu care va face pace cu Israelul. Cred că aceasta va avea loc, e doar o chestiune de timp. Și, după Acordurile Avraam, viceprimarul Ierusalimului conduce o întâlnire de femei istorică în Dubai.

Citeste mai departe

Arheologii au găsit o greutate biblică antică | Știre Alfa Omega TV

Arheologii din Israel au adus la suprafață o greutate din piatră de var, care datează de pe vremea Templului lui Solomon din Ierusalim. Greutatea pe care o vedeți este egală cu doi shekeli și a fost găsită la Zidul Plângerii din Ierusalim. Sistemul de greutate shekel s-a folosit pe vremea primului Templu pentru a strânge taxele anuale pentru întreținerea templului, pentru jertfe, pentru mâncare și pentru alte bunuri.

Citeste mai departe

Este Arabia Saudită pregătită pentru un acord de pace? | Știre Alfa Omega TV

Israelul a semnat recent acorduri istorice cu Emiratele Arabe Unite și cu Bahrain. Acum mulți se întreabă dacă Arabia Saudită va fi următoarea țară care va semna Acordul Avraam. Secretarul de Stat al Statelor Unite, Mike Pompeo s-a întâlnit cu omologul său saudit și a îndemnat regatul să-și reglementeze relațiile cu Israelul.

Citeste mai departe

Israelul se află în carantină | Știre Alfa Omega TV

În Israel, se pare că al doilea val al pandemiei de coronavirus începe să scadă după patru săptămâni de carantină. Rata de infectare s-a redus semnificativ de la 9.000 de cazuri noi pe zi la 2.000 de cazuri. Guvernul va începe să ridice restricțiile, însă potrivit liderilor, va fi nevoie de luni de zile până când viața va reveni la normal. Între timp, armata israeliană ajută sistemul de sănătate supraîncărcat al țării. Recent, a transformat o parcare subterană a unui spital din nordul Israelului în primul salon Covid de acest tip.

Citeste mai departe

1.300 de locuințe au primit autorizație de construcții în Samaria | AO NEWS

Aproximativ 1.300 de locuințe au primit autorizație de construire în Gush Etzion, chiar la sud de Ierusalim. Consiliul Superior de Planificare al Administrației Civile din Israel a aprobat miercuri două planuri de construcție în cadrul comunităților evreiești din Samaria și Iudeea. Aceste planuri de construire mai prevăd și că Pnei Kedem, o comunitate evreiască veche de mai bine de 20 de ani va fi în sfârșit recunoscută oficial în registrul funciar.

Citeste mai departe

Un pastor din Iran a fost condamnat la închisoare | Știre Alfa Omega TV

Un pastor al unei biserici în case, în vârstă de 43 de ani, din Iran, Yousef Nadarkhani, își ispășește pedeapsa de șase ani. El este acuzat de autoritățile iraniene de propagarea mișcării bisericilor în case și promovarea creștinismului sionist. Recent, George Thomas de la CBN a stat de vorbă despre acest caz cu un membru al Comisiei Statelor Unite pentru drepturile religioase internaționale.

Citeste mai departe

Lupta împotriva noului coronavirus în Nazaret | Știre Alfa Omega TV

În timp ce Israelul este în carantină, armata intervine pentru a-i ajuta pe nevoiașii din orașul natal al lui Isus. Nazaretul este cel mai mare oraș arab din Israel și mulți nu au acces la mâncare în timpul carantinei. Comandamentul frontului intern al Armatei Israeliene distribuie ajutoare, procesează teste COVID și asigură și alte servicii.

Citeste mai departe

Trailer Jerusalem Dateline 349 | 17 octombrie 2020

În această săptămână, la Jerusalem Dateline:­ Tensiuni vechi reapar în timp ce Azerbaidjan, o țară musulmană, este în război cu Armenia, cea mai veche națiune creștină, într-o dispută teritorială și religioasă de zeci de ani. Apoi, Israelul insistă pe faptul că Hezbollah dezvoltă rachete în Beirut și le ascunde între civili. După aceea, vom întâlni un scriitor și cântăreț israelian care spune: Mi-e deajuns că sunt copilul lui Dumnezeu. Vom mai vedea și felul cum creștinii îi ajută pe supraviețuitorii Holocaustului în vreme de COVID. Toate acestea și multe altele acum, la Jerusalem Dateline.

Citeste mai departe

În pandemie, CBN News ajută o supraviețuitoare a Holocaustului | Știre Alfa Omega TV

Criza generată de COVID a făcut ca mulți oameni bătrâni să stea acasă și în Israel, aici sunt incluși și supraviețuitori ai Holocaustului precum Tanya, care abia a scăpat de invazia naziștilor din Ucraina din Al Doilea Război Mondial. Acum nu poate merge la cumpărături din cauza virusului, așa că CBN Israel îi oferă alimente.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.